Chcete vidět většího vola?
23:56:35
23. dupna 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254053)
 »  Návod na použití WC (154870)
 »  Jsou kočky cikáni? (151722)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133765)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111866)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










21. 2. 2002 - Blackfloyd  příspěvků: 6  čtenost: 8880
Zápisky z války Olympské
Je to tady. Po bezvýznamných šarvátkách, ve kterých se naše útočné formace procvičili ve střelbě na cíl (většinou pohyblivý) a obránci v diplomacii při jednání s nepřítelem, se konečně schyluje k důležité bitvě. Sebevědomí národa má své meze, ale najevo je dávají jen odvážní alibisté. Vždyť pozice nám hájí bůh a král v jedné osobě Hashan I. Dominující, na křídle máme dvorního mága Jarjagra, celá naše armáda je plná žoldáků - nejen z kanadsko-americké občanské války, a navíc jí vede zkušený generál Augutuzov. Proti nám stojí jen mírně nebezpečná sebranka s nejistým zázemím, ze které snad vyčuhuje jenom pár nic neříkajících jmen bratří Buráků a vedení jistého Vjáči Fetiše.

Téměř celý národ sleduje válku v přímém přenosu. Zpočátku se zdá, že máme navrch, dělostřelectvo pálí na plné obrátky, jakýsi Kadibulin od nás schytal nespočet střel... Ani jedna ho však neproděravěla naskrz. A pak to přijde. Probíhá druhá útočná vlna, když nějaký otrapastěžkovyslovitelnýmjménem znenadání nabíjí, střílí a zasahuje naši drahou vlast na nejcitlivějším místě. Slabší povahy vypínají televizi, silnější objednávají dvojitého panáka. Naše vojsko neskládá zbraně, střely už poranili Kadibulina na všech orgánech a končetinách. Pomsta za zásah jadernou pumou se však nedaří. Když zbývají jen poslední čtyři okamžiky ke konečné mírové dohodě, snad už i poslední optimisté ztrácejí naději. Je konec. Prohráli jsme a se skloněnou hlavou musíme těm šupákům Rusákům z cesty. Augutuzovovi tečou slzy, opilý národ zírá na obrazovku a nechce se mu věřit. Co je proti tomu porážka na Moravském poli nebo Bílé hoře. Bude lepší jít spát a nechat si zdát o něčem hezčím.

Je ráno, shodou náhod vyrážím ranním vlakem do naší metropole. Následky včerejší prohry jsou zřejmé - vlaky jedou nestandardně přesně - je jasné, že železniční personál tentokrát neoslavoval. Jindy veselý průvodčí štípá lístky velmi sklesle a dokonce ani možnost naúčtování manipulační přirážky mu na tváři nevykouzlí úsměv. Strojvedoucí se nezdá moc opilý, vlak jede celkem rovně a pražce bouchají jen aby se neřeklo. To co se mnou jede ve vagóně nejsou lidé, ale mrtvoly s prázdným pohledem, kterým si navzájem občas sdělí tu hroznou pravdu. Hlavní pražské nádraží je celkem prázdné, bezdomovci se asi rozutekli po náměstích, kde obírají sebevrahy. Před budovou splihle visí na stožárech dlouhé černé vlajky. Procházím kolem ještě dohořívajícího Jágr’s baru, překračuji zmačkané vlajky. Raději se rozhodnu nejít přes Staromák a hodlám využít podzemní městskou dopravu. V metru zkontroluji zda někdo neleží v kolejišti, abych nečekal zbytečně a pozoruji ten dav kolem sebe. Neusmívá se nikdo, ani ti podivní retardovaní týpkové, na které tu nejde nenarazit. Přistihnu jednoho muže jak čte leták s volebním programem - zdá se, že národ je opravdu v krizi. Alespoň konečně může vylézt z toho zatuchlého kanálu veřejnoprávní televize a hezky skočit zpět do svěžího proudu latinskoamerických telenovel. Zatímco plynou mé úvahy, dojíždí souprava do stanice Dejvická a já vystupuji na Vítězné náměstí... jak strašný název. Uprostřed něho, na křižovatce tramvajových tratí leží skupina studentů, donekonečna tiše chrchlající: “Češi, do toho” nebo “Hoši, děkujem”. Mám dost času, tak zapadnu do jedné ranní hospůdky. Ani zde mi nemůže uniknout depresivní nálada. V rohu sedí skupina tří fotrů a téma jejich rozhovoru je jasné. Klasické výlevy typu: “...nazujte mi brusle, opřete mě o hokejku a já vám ukážu jak se dávaj góly!” už ani neposlouchám. Ale ten závěr mi zní v uších doteď. Vždyť My, Češi, jsme přece nejlepší akrobatičtí lyžaři světa! Valenta na hrad!!!
Blackfloyd    anonymized
redaktor
další info o autorovi

U tohoto článku je 6 příspěvků.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Hlen
Po tapetě stékal hlen,
byl jsem z něho okouzlen.
Byl tak krásně zelený,
slíznul jsem ho ze stěny
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.