Chcete vidět většího vola?
17:38:17
19. dupna 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254036)
 »  Návod na použití WC (154852)
 »  Jsou kočky cikáni? (151707)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133747)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111847)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










2. 5. 2004 - Jenda z Nebor  příspěvků: 2  čtenost: 24836
Když koupel nelze dále odkládati
Jistě víte, že v naší společnosti existují lidé, kteří mají problémy s úkony tak běžnými v naší civilizaci. Dnes se zaměříme na koupele, přesněji řečeno sprchování. Nejsou problémoví jen chudí či mentálně zaostalí lidé, natož příslušníci etnických menšin, právě naopak. Naprosto nejčastější skupinou nehygienických lidí jsou dobře zajištění svobodní muži, kteří z nějakého důvodu nemají čas na hygienu, nebo to alespoň tvrdí. Právě pro tyto osoby je napsán tento článek, který praktickými radami ze života provede výše zmíněný typ člověka pravidelnou očistou, ale tak aby nebyl hygienou zbytečně zdržován a omezován.
Předtím, než se začnete zbavovat nánosu několikatýdenní špíny na svém těle, doporučuji si v koupelně pustit hudbu, jakou máte rádi, aby jste odvedli své myšlenky od hrozných muk, které budete zažívat pod vodou a mýdlem, a pokud budete občas skučet, pak to nikdo neuslyší.
Zabývat se budeme sprchovým koutem, (vana zabere příliš mnoho času) kde jsou alespoň základní hygienické tělové přípravky, například Savo.
Před mytím si dobře rozmyslete, jestli to opravdu chcete. Pak už bude pozdě na nářky, neboť umyté vlasy se téměř nedají učesat. Leckomu pak trčí na všechny světové strany, že by se podle nich dalo orientovat v lese.
Pak pomůže jen extra silný gel, nebo pořádné nůžky.
Pečlivě se zamkneme, nemusí lidé vědět, že postupujete právě podle tohoto návodu, což by mohli zjistit při neočekávaném příchodu do koupelny. Ono totiž se zde popsaný postup mírně liší od běžně tradovaného, což by mohlo ovlivnit veřejné mínění o vás.
Aby jste se zbavili lupů, které po dlouhém sezení u počítače vytvořily na vaší pokožce hlavy tvrdý, zaschlý strup, musíme použít vidličku.
Za sucha lupy vidličkou obrousíme z hlavy, pak je raději koštětem smeteme na hromádku a později prodáme nějakému fetišistovi.
Nikdy se nepokoušejte odstraňovat tento strup s mokrou hlavou, lupy totiž vytvoří lepkavou kašovitou hmotu, která vlasy opět zamastí, a kterou z vlasů už nedostanete.
Před vstupem do sprchy si nesundávejte slipy, a hlavně je nikdy neházejte do koše na prádlo, protože vaše slipy vypadají úplně jinak než slipy normálního člověka, liší se barvou, počtem bakterií, pachem.
Slipy se začínají lišit od normálních zhruba po týdnu nošení, po této době každý kdo vaše slipy uvidí, bude si o vás myslet že jste prase.
Z tohoto důvodu si musíte umět diskrétně vyprat slipy sami, bez znalosti pračkového katechizmu.
Do sprchy si dejte lavor či kýbl, ve kterém budete stát a který se naplní vodou. Tak budou vaše nohy pořád ve vodě, takže se špína a stará odumřelá kůže uvolní.
Ve sprše slipy silně namydlete, a pak po nich v kýblu nebo lavoru šlapejte, jako když se šlape zelí. Špína pak obyčejně pustí, pokud ne, asi se slipy opětovně zašpinily od vašich nohou.
Mýdlo používáme na houbu, kterou myjeme zapáchající partie (obyčejně tam, kde jsme mívali slipy), které drhneme zásadně jen tou drsnou stranou houby. Musíme to vydržet, jsme přece muži a zabráníme tak nepříjemným ekzémům, které mohou v intimních chvílích (pokud není zhasnuto) všechno pokazit.
Těm, kteří se často zúčastňují rvaček a demonstrací, doporučuji umývat si vlasy mýdlem. Pokud si totiž hlavu umyjete mýdlem, začne pokožka vylučovat olejovitou kapalinu, která ztvrdne právě na onen tvrdý strupovitý krunýř z lupů. Taková skrytá helma pod vlasy vám může leckdy zachránit život, ale občas se musí vyměnit, aby vám nevypadaly vlasy.
Po omytí všech částí těla se opláchneme vodou z kýblu či lavoru, ve kterém stojíme a zahalíme se do županu. Kdyby někdo měl otázku, zdalipak se má župan někdy prát, odpověď zní ne. Župan přece oblékáme až po výstupu ze sprchy, tedy jsme již čistí a ani po několika letech používání ho nezašpiníme.
Musíme si také ostříhat nehty na nohou, které někdy dokáží narůst do úctyhodné velikosti. Takové kapitální nehty dokáží prorazit potem naleptanou ponožku v rekordně krátkém čase. Pokud jsou nehty slušně velké, můžeme je opět prodat nějakému fetišistovi, každá kačka dobrá.
Až bude po všem, pečlivě se osušíme a zkontrolujeme, zdalipak jsme zavřeli vodu a nenechali mýdlo na podlaze, kde by na něm někdo uklouznul a přivodil si frakturu lebky. Nebuďte líní, mýdlo sice může za nějaký čas přischnout, takže na něm neuklouznete, zato ale o něj můžete zakopnout a výsledek bude stejný...

Pokud jste tuto proceduru ustáli, blahopřeji vám, na dva týdny máte pokoj.
Jenda z Nebor    anonymized
Obšťastný retraktor
další info o autorovi

U tohoto článku je 2 příspěvky.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Teskná starucha
Až budež teskná starucha,
a budoucnost tvoje plevel,
naper si bigbít do ucha,
a pořádně vytoč level
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.