Chcete vidět většího vola?
00:16:31
25. dupna 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254133)
 »  Návod na použití WC (154877)
 »  Jsou kočky cikáni? (151729)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133772)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111874)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










27. 6. 2004 - Honza  příspěvků: 31  čtenost: 24793
Důchodce aneb páprda duchem i tělem
Já nemám nic proti důchodcům, ale nesnáším je. Tak a dál to číst ani nemusíte. :-) Teď už asi chápete jakým směrem se článek bude ubírat.

Takže za prvé, co vlastně důchodce dělá? Bere prachy a okopává zahrádku. Brát prachy zadarmo, to by se líbilo každýmu, ale jenom páprda k tomu vždycky musí dodat ,,Já sem celej život pracoval — no a co, všichni pracujeme. Až na vyjímky — cik... ehm rom... ehm no ti — například sice taky berou zadarmo, ale aspoň si na to nestěžujou (což je jim trochu ke cti a když jo, tak si udělaj s Natašou další dva Bangladéža a mají vystaráno). A nebo jedou na výlet na letiště do Anglie.

Se zahrádkou je to též ošemetné (jako minulý režim, ve kterém se vyžívali). Denně se totiž důchodce vybelhá na zahrádku a i kdyby měl zdechnout, musí jí okopat. Ale páprda to na rozdíl od zahradníka dělat nemusí, protože ho k tomu nenutí radost z výdělku (bere prachy za nic, ale asi jeho svědomí ví že to s tou prací celý život nebylo až tak žhavé jak všem vykládá, a tak to chce alespoň částečně odčinit, aby to mohl říkat dál). Zajímavější je však fakt, že si, i přes své chatrné zdraví, k této i pro mladého člověka fyzicky náročné práci, vezme tu nejkratší motyčku jakou má. A pokud není kratší než má soused, tak jí zkrátí. Přece nebude pozadu. Tímto pahýlem pak hlavně den před příjezdem své rodiny na víkend co nejusilovněji kope do poloprázdných záhonků. Tím se totálně zničí a o víkendu si může stěžovat jak ho všechno bolí. To přece není normální. Vypadá to že se senilitou přichází i masochistické sklony.

Ještě k těm motyčkám - na některých vesnicích se dokonce takto předhánějí o to, který důchodce má nejkratší motyčku a vzápětí kdo má největší hrb, kdo si umí nejvěrohodněji stěžovat že ho všechno bolí, kdo předvede věrohodně infarkt, a kdo umí nejlépe padat ze schodů — přičemž se hlavní důraz při bodovém hodnocení klade na co nejvíce hlasité praskání kostí, hůlka co nejvíc zapletená mezi údy, nářek při pádu, délka pádu, počet kotrmelců a salt(ta jsou za dvojnásobek) a konečně co nejefektnější dopad (čistý dopad na hlavu je bonus). Všechno se ještě vynásobí koeficientem složeným z počtu schodů, zda byly točité, výškou jednoho schodu a materiálem ze kterého byly (dřevo, mramor, železo, atd.). Tyto závody jsou však přísně utajené — jedná se totiž o obdobu undergroundových pouličních závodů rychlých aut.

Ale teď zase chvilku k praxi. Kdo to kdy viděl pouštět někoho staršího sednout? To mám jako pouštět bráchu, kterýmu je o rok víc? Leda naprdět. Kdo dříve přijde ten dříve žere, že? No a když už slušně, tak nechápu proč když se má první vycházet, tak se mi vždycky do cesty nacpe ,,déčko? s plnou kušnou výchovy že je starší a proto musí mít přednost a musí jít dovnitř a to bezpodmínečně první (čímž porušuje společenský mravní kodex — když už ničím jiným, tak vytahováním se).

Ale to ještě není vše. Modelová situace: když už jsou tak nemocný a musí někoho vyhodit ze sedátka aby si jich jednou za rok zase někdo všiml, sotva si sedne, přes nemoc co si před chvilkou vymyslel jako argument, v další stanici přistoupí slečinka ladných tvarů a páprda vyskočí jak luk a ,,slečno nechcete si sednout?? — to mně dokáže..., no jak bych to tu napsal?. Namíchnout! — Kde je jeho kloubní protéza a hafo těch věcí kvůli kterým sem ho musel nechat sednout? Třeba se mu najednou ulevilo. Ne asi kecal. To bude ono. A jak mám mít příště chuť se zvedat a pouštět na své vyhřáté sedátko někoho kdo je ještě větší svině než já? Pardon, ale více ne. To nesnesu, ne, ááááááááá, je to v pytli, zabiju se a bude..

Právě jsem se rozrušil natolik, že další psaní nemá smysl. Rád bych toto dokončil až dalším příspěvkem, protože už toto samo o sobě je velmi silná káva, a Prdel si myslí že by to na úvod mohlo stačit, protože by se z toho mohl někdo zhroutit (jako fanynka Beatles), ano tak to je. Navíc do příště bude určitě zase nějaká modelová situace, a když nebudu jejím svědkem (nedej bože aktérem), tak si nějakou prostě vymyslím.

Do příště tedy přemýšlejte, co je na tomto pravdy (a co není) a jestli shledáte, že jsem sám, kdo je takto extrémisticky zaměřený, tak se snad budu muset všem omluvit (a v redakci před všemi oběsit), ale to se teprve uvidí.
Honza    anonymized
redaktor
další info o autorovi

U tohoto článku je 31 příspěvků.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Říkanka k moři
Velikým městem
je třeba Brno
Ty jsi vsak vetší
ropná skvrno
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.