Chcete vidět větší kozy?
00:34:00
28. dupna 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254146)
 »  Návod na použití WC (154894)
 »  Jsou kočky cikáni? (151749)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133790)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111894)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










30. 9. 2001 - Honza  příspěvků: 13  čtenost: 8950
Teorie posranosti
Tak nad touhle věcí jsem už několikrát přemýšlel a ke kloudnému konečníku jsem se nikdy nedosral. Takže jsem se rozhodl napsat o tom článek. Po delším hledání, na kterém serveru by bylo nejlepší ho publikovat jsem dospěl k tomu, že posranost patří ať chcete nebo nechcete k prdeli, protože jako bez počítače by nebyl internet tak bez prdele by nebyla posranost, ale platí to tak vždy a všude? - a o tom je tento článek. No tak to by bylo k úvodu, ze kterého jste určitě všichni jeleni. Tak se vrhneme na vysvětlení, jak to vůbec s tou posraností je.

Už kdysi nějaký ožrala řekl ,,a přece se točí' - ano, zajisté musel být ožralý, ale to se v žádné z dějepisných učebnic nepíše, no co, to není podstatné. Hlavní je, že ho slyšeli nějaký potentáti, kterejm se to nelíbílo a tak přišli k milému ožralovi a řekli mu: ,,Tos posral!' a pak ho zabili.
Tenhle pán jim něco posral? Ne, prostě se jim nelíbil, ale kde vzali to že jim něco posral? O tom je právě tato úvaha.

V dalším příkladu si ukážeme další zvláštnost - že se něco může posrat i když to NEMÁ prdel. Tak například třeba něco stavíte, třeba barák. Zajisté k tomu potřebujete míchačku, nebo podobnou věc, která určitě nic nejí, tudíž nemá trávicí ústrojí - tím pádem ani prdel, a proto by se na první pohled zdálo, že se nemůže posrat, ale opak je pravdou. Ona se ta zkurvená míchačka dokáže sama od sebe posrat, a to navíc v tom nejméně potřebném okamžiku a navíc ještě nasere vás. Jediné plus má míchačka v tom, že vás nemůže buzerovat s tím, že jste na té stavbě něco posrali vy, což samozřejmě neznamená, že tomu tak opravdu je.
Asi byste se divili, jak se dá barák i bez prdele pořádně posrat, ale z mého dlouholetého pozorování vyplývá, že barák staví nějaký člověk a nebo více lidí, ale kdyby ho ani nezačali stavět, tak by barák nebyl a tím pádem by se také nemělo co posrat – není to však pravda, protože když se ten barák ani nezačne stavět, tak se něco posralo ještě dřív než se to zákonitě posrat mohlo. To je co? Ale když ho ti lidé postaví, tak se taky posere. Ale z čeho se posere? Co ho k tomu nutí? – Pravděpodobně za to všechno můžou lidé. Prostě jich už má barák dost a tak se na ně vysere tím, že se posere.

Podle mě za všechno můžou lidé. Všechno, do čeho se začnou cpát se dřív nebo později posere. Kdyby tady na zemi nebyli lidé, nic by nepostavili, nevyrobili a tím pádem, by se taky nemohlo nic posrat, protože by tady nic nebylo, ale aspoň by byl klid. Začalo to pravděpodobně už vymřením dinosaurů – není to doloženo, ale podle mého názoru už v té době nějaký člověk žil a on je tím, kdo to všechno posral. Ale jsem přesvědčen, že všechna tahle smůla lidstva musí zákonitě někdy skončit, bohužel to bude možné asi jen tak, že se z toho všichni bez výjimky poserou a buďto to poserou nadobro a bude všemu konec, a nebo se to povede a bude tomu taky konec...

Do třetice uvádím příklad tak záhadný, až se mi z něj svírá zadek – tou záhadou je……… počasí! Ano počasí. Počasí jakožto abstraktní pojem známý již po dlouhé generace, v podstatě jen pojem nikoli hmota nebo energie a stejně se může posrat. Ze zákona o zachování hmotnosti víme, že když něco není, tudíž to nic neváží, nemůže se z toho ani nic udělat, takže tím říkám opravdu NIC. Bohužel já si můžu říkat co chci, můžu se třeba posrat, ale počasí si z toho stejně nic nedělá – nemůže si z toho nic dělat, protože ono není. Naštěstí je alespoň tahle jedna věc podle fyzikálních zákonů.

Teď se zaměříme trochu víc na teorii. Kdysi jsem slyšel o takovém pánovi, který se zabýval věcí, která s touto teorií posranosti velice úzce souvisí. Nazval to myslím Murphyho zákony. Ale nejsou to normální zákony, on se nezabýval přímo tím, kde a co se může posrat, ale tím že když se už něco posere, tak se vzápětí poserou i další věci. Je až s podivem, jak tato davová sugesce působí i na neživé předměty a většinou to vypadá, že nám to dělají schválně, prostě se posere přesně to, co je potřeba alespoň na provizornímu nahrazení nebo opravení dané věci. Je to k posrání.

No, už bych to nechal být, prostě bych se na to vysral, protože to nemá cenu. Kdo a kde poprvé vymyslel slovní spojení typu: ,,ono se to posralo' ve smyslu, že se posralo to, co se posrat nemůže, se asi nikdy nedozvíme, jako mimo jiné spoustu jiných věcí, to je jisté, ale jako můžeme polemizovat, debatovat a jinak kokotit o těch jiných věcech (viz. například jak vznikl člověk, a nebo co bylo první - hovno, nebo sračka?), tak se můžeme stejně zabývat i touto teorií.

Celé je to asi docela posraně zamíchané (taky tajemstvím opředené slovní spojení) i s jinými teoriemi, takže se solidního závěru nedoberu, ale můžu s určitostí říct, že jsem se se svým problémem podělil i s jinými lidmi, kterým to určitě nedá spát a budou nad tím přemýšlet, až něco posraného vymyslí a určitě si budou myslet, že už to mají. To si klidně myslete, ale nevytahujte se mi prosím, že vy jste to vymysleli a já ne, za to bych vám byl vděčný.

Tak snad zase někdy příště?
Honza    anonymized
redaktor
další info o autorovi

U tohoto článku je 13 příspěvků.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Přátelsky míněná rada
Když už se ti lístek
čárkami dost množí,
vylézají zpod stolu
opice & mroži ...
A když vidíž na stole
pár zelenejch pavouku,
tak nech pití, ty vole;
jdi se vyblít na louku
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.