Chcete vidět větší kozy?
03:11:38
17. květáku 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254453)
 »  Návod na použití WC (154983)
 »  Jsou kočky cikáni? (151841)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133877)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111987)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










13. 8. 2000 - Mucker  příspěvků: 323  čtenost: 7369
Pirát
(tento článek by převzat inetového celosvětově naučného a zábavného nevšedníku Mucholapka s laskavým svolením jeho vydavatele z Havajských ostrovů)

Bylo letní sobotní ráno. Celá poctivá společnost, všichni dobří Češi se bavili na koupalištích či u rybníků, jiní posedávali v zahradních restauracích. Jen v jednom bytě seděl uražený, pomstychtivý pirát. Nebyl spokojený se svým životem, byl zatrpklý a nikoho neměl rád. Neměl rodinu, žil sám. A tento pirát v tomto krásném letním dni seděl u klávesnice, monitoru a ďábelského kopírovacího stroje. Do něho vkládal prázdná cédéčka a na ně zapisoval pirátský software. Schválně, záměrně a rád okrádal chudé české a zahraniční firmy o jejich zisk. Okrádal společnost - stát o daně. Okrádal všechny ty nebohé duše, které se tak vesele bavily u vody o statisíce ba miliony. Nic mu to nevadilo. Nenahánělo mu to strach.

Nejen, že tento zavrženíhodný pirát „pálil“, ale také stahoval z internetu různé cracky a warez! Rád také sledoval nahaté školačky a při tomto pohledu na dětské porno se sexuálně ukájel. Ba co víc. Někdy také navštěvoval svou mladší desetiletou sestru s fotoaparátem či kamerou a podobný materiál dával na internet či na cd. Ve třinácti letech ukradl izolepu v papírnictví a po večerech se potají díval na erotické filmy či seriály v televizi. Takový to byl a stále ještě je zloduch!

V poslední době se ale zaměřoval především na vyhledávání mladších chlapců s počítačem, aby jim nabízel rozkoš v podobě nejlepších her na cd za pakatel. A to už byl vrchol. Rozbouření rodičové se dají jen těžce uklidnit a když se k nim ještě přidá všeobecné vědomí o tom, jak jsou loupeže strašné, je jasné, že mladý muž - pirát na sebe upoutal pozornost policie a české pobočky společnosti bojující za dodržování mezinárodního práva BSA.

Kolem deváté hodiny zazvonil na jeho družstevní byt další mladý muž. V ruce držel originál CD jistého operačního systému za mnoho peněz! Otočil se, zda ho nikdo nesleduje a předal ho pirátovi. Na prstech pravé ruky mu ukázal číslo 4 a odešel. Vrátil se po dvou hodinách. Pirát mu otevřel, vrátil mu jeho originální CD s jistým operačním systémem americké společnosti za mnoho peněz a předal mu 4 (!) cd s tímtéž operačním systémem nevalné kvality, neboť byl kradený!

Dny trpělivosti české společnosti byly sečteny a podtrženy! Za oknem v sedmém patře panelového domu stál tajný policista, celou akci napjatě sledoval a natáčel kamerou. Nyní vtrhl oknem do chodby a mladého překupníka i piráta přistihl zrovna při výměně CD a bankovek v nominálních hodnotách 100,-; 200,- a 500,- KČ.

A to vše díky upozornění BSA ČR, která celý případ sledovala. Znáte také někoho tak zlého? Nějakého piráta? Někoho, kdo nás a vás okrádá. Nic se nebojte a řekněte to! Nahlašte ho! Práskněte ho! Bonzněte ho! Nic se vám nestane. Tohle přece není žalování! Obraťte se na nás a my se s tímto špinavým živlem vypořádáme a vy budete vyznamenáni. Stačí vyplnit dotazník na adrese www.zatepla.cz!!!

Žijte čistě a poctivě - hlaste zločin! Je to vaše občanská a morální povinnost! Bojujte za práva mladých rodin, které nemají na nový byt, protože je okradl pirát. Bojujte za zdraví slovenského prezidenta, kterému pirát ukradl léčebný přístroj. Bojujte za Billa Gatese, který musí téměř zadarmo vést svou společnost, aby dával lidem radost! www.zatepla.cz!!!
Mucker    anonymized
redaktor magazínu Mucholapka
další info o autorovi

U tohoto článku je 323 příspěvků.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Holátko
Na vysokém stromě,
měli ptáci hnízdo,
vypadlo z něj hole,
jen jednou si hvízdlo
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Píča - 6. 5. 2024 - 12:13
Píča

[Větší kozy...]
Jana Uzdichcalová - 6. 5. 2024 - 12:10
hovno

[Větší kozy...]
Píčikunda - 5. 5. 2024 - 21:28
Chcanky

[Větší kozy...]
Vyliž - 5. 5. 2024 - 19:13
Vyliž si prdel

[Větší kozy...]
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.