Chcete vidět větší kozy?
08:07:50
2. květáku 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254271)
 »  Návod na použití WC (154915)
 »  Jsou kočky cikáni? (151773)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133815)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111918)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










25. 9. 2000 - Mucker  příspěvků: 20  čtenost: 5033
Pirát : EPISODE ONE
Ne, ještě se nám to stále nezdá trapné. Z Piráta uděláme legendu, legendu na které vyděláme více než na Star Wars. Budeme vytvářet cínové panáčky s obličejem "piráta", "hackera" a nakonec nejoblíbenější a nedostatkovou figurkou bude spravedlnost, pravda a BSA.

Pirát dozajisté ještě bude mít několik set dílů. Nebráníme se jeho kritice, avšak nepřijímáme ji. Pirát je dokonalý. Každý to ví, vím to já, ví to Corvin, ví to Costra, ví to Havel, ví to i Castro. Pirát je to, co vás každý den nutí sednout si k monitoru, zapnout modem a vyklepat tuto stránku. Stránku o pravdě.

Pirát není jen sám o sobě poutavým románem na pokračování, ani nějakou pětidílnou trilogií o úspěších české pobočky BSA. Pirát je především o pravdě. Avšak, pravda byla ukazována stále jen z jedné strany. Nyní přišel čas na obrácení zbytku otočených karet, přišel čas postavit se tváří v tvár pravdě...

Piráti pirátí. Celý svět je obhajuje. Mladý a nadějný programátor sedí u svého počítače a večer co večer se dře, aby mohl do světa vypustit novou a lepší verzi jeho programu. Tolik oblíbeného programu - tolika lidmi kupovaného, tolika piráty kradeného. Jednoho dne však přijde o svůj první milion...

Johny Branár se probudí. Americký programátor středoevropského původu ihned usedne ke svému počítači. Začne vymýšlet další vylepšení velmi oblíbeného světového operačního systému. Tvrdě pracuje již od šesti hodin od rána. V půl deváté se brobouzí jeho malý synek. Přiběhne k němu a pobízího, aby si šel hrát. Otec, programátor Johny se nechává přemluvit a opouští na chvilku zkrášlování, zjednodušování a vylepšování světa a jde si pohrát se svým synkem.

Jeho mladá a progresivní žena s flexibilní povahou jim přináší snídani do pokoje. Chvíli si u snídaně povídají, ale Johny nakonec musí přiznat, že včera večer vyvrcholil jeden z jeho největších problémů. Díky počítačovým pirátům přišel o svůj první milion. "Och, už zas," vyděsila se jeho žena Jeniffer, "zas, ty zatracení piráti. Proč nám pořád ničí život. Byly bychom bez nich tak šťastní." Rozplakala se a svou tvář ukryla v hustém vlasatém porostu. Johny k ní přistoupil a vzal do náručí: "To bude dobré, pracujeme na tom, ale vždy tu nějací piráti budou, kteří budou chtíti ničit naši práci - a především naši rodinu."

Místností se rozlehlo ticho. Johny opět usedl k monitoru. Právě se snažil o usnadnění přístupu k internetu. Měl totiž takový sen - chtěl, aby kdokoliv a kdekoliv mohl být jedním (maximálně však dvěma) kliknutím myši připojený k internetu či jiné síti a komunikovat s kýmkoliv na světě. Ten se by si rád splnil. Avšak v cestě mu stála početná skupina pirátů, která pirátila jeho software.

O dva roky později
Johnyho operační software se stával úspěšnějším a úspěšnějším. Vlastnila ho drtivá většina počítačů na světě. Jeho sen se mu splnil. Lidé opravdu mohli jedním až dvěma klinutím myši přistoupit k síti. Byl spokojený. Ale radost mu kalila stále ještě jedna věc - piráti. Ti, kteří ho obrali o jeho první milion, ho již nyní obírali řádově o miliardy. Jejich drzost se ale zvětšovala. Nezůstala jen u pěněžního o krádání, ale přešla na psychické ničení. Vulgární vtipy o Johnyho ženě, které se objevili na internetu, nyní mohl vidět každý jedním nebo dvěma kliknutím myši. Našla je i samotná Jeniffer.

Došlo to až tak daleko, že Jeniffer musela být hospitalizována s těžkou duševní poruchou. Když jednoho dne již musel Johny opustit ústav, kvůli konci návštěvních hodin, kdosi se vetřel do místnosti k Jennifer a zabil ji. Policie nebyla schopna pachatele najít, ale bylo jasné, že vrahem byl kdosi, kdo měl pirátsky vlastnění operační systém, který vyvinul Johny. Byl to pirát.

A proto vás všechny vyzývám. Výzývám vás k morálnímu očistci. Ten najdete na známých stránkách www.zatepla.cz. Navštivte naši stránku a podpořte rodiny programátorů. Odnesl to Johny a jeho žena Jeniffer. Co jejich syn - bude vyrůstat v neúplné rodině! A co další rodiny programátorů? Co rodiny prográmatorů textových editorů, grafických programů či dalších operačních systémů? To vám jich není líto??!!!
Mucker    anonymized
redaktor magazínu Mucholapka
další info o autorovi

U tohoto článku je 20 příspěvků.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Autoškola
Vykopli mě z autoškoly.
Víte proč? A já to beru.
Házím šavle v trenažeru
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.