Chcete vidět většího vola?
07:05:15
2. květáku 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254271)
 »  Návod na použití WC (154915)
 »  Jsou kočky cikáni? (151773)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133815)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111918)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










15. 10. 2000 - Mucker  příspěvků: 8  čtenost: 4404
Pirát IV: Legend continues
"Není to tam, proboha jak je to možné?" bezradně se díval do monitoru svého počítače. V očích zoufalý výraz. Výraz, který je tak normální pro všechny bezbožné asociály. Pro všechny, kteří mají nekalé úmysly, pro všechny, co chtějí škodit společnosti. Ano, výraz člověka, který chystá něco velmi špatného. "Kde to má konec? Ten kód je pořád jiný, pořád aktualizovaný.... on generuje sám sebe!" Pirát byl na stopě. Nejen, že používal kradený software, ale ještě ke všemu používal nadnárodní spravedlivou vládou zakázaný software. Ten sloužil pro "nabourávání" cizích systémů a serverů. Tento pirát a hacker, pro kterého má dnešní moderní vyspělá společnost označení "pirát a hacker", se snažil přijít na supertajné výpočty vládního nadsystému. Tento systém generoval dobro pro ceý širý svět.

Zajišťoval jeho bezpečnost, spravedlnost, vykonával dozor, vybíral daně, vyplácel dávky, staral se o opuštěné děti a nabourané servery. Snažil se o zajištění světového míru a vyhlazení pornografie, násilí, drog a ostatní strašných věcí. Samozřejmě, že byl trnem v oku mnohým živlům, které se ho snažili zničit. Avšak nedařilo se jim to, protože jejich touha po zlu je vždy zničila.
Tento mladík byl však jiný. Neměl svědomí! Nerozeznával zlo a dobro, snažil se zjistit, jak server funguje, aby ho mohl zničit. A podařilo se mu to.

Zvedl telefon: "Kurva, přišel sem na to. Mám to. Www.youareonlyourslaves.org generuje kód, který... ...," telefonní hovor byl přerušen. Pirát se snažil svým komplicům oznámit, že on dokázal hacknout vládní server pro předpověď počasí. Musel se všem pochlubit. Dělal to jenom proto, aby se blísknul v partě. Chtěl se dočkat uznání svých podobně zaměřených kamarádů. Hrozná lidská tragédie. Avšak vláda ruku v ruce se softwarovými společnostmi se již rozhodla zakročit. Vystopovala původ telefonního hovoru a vydala se na místo činu.
Netrvalo ji to dlouho. Podle telefonního čísla odhadla polohu na střed Evropy. Okamžitě kontaktovala lokální pobočky vyšší moci a akce byla spuštěna.
Mezitím, ale pirát pokračoval ve své strašné činnosti, až se mu podařilo zastavit generování kódu. Podíval se na hodinky. Bylo právě 23:59:58. podíval se o pět vteřin později a stále bylo 23:59:58. Něco se stalo. Všechno kolem něho náhle zmizelo...

Zůstal sám v prostoru. K němu se přiblížilo pár postav v tajemných černých oblecích. Tři z nich měli na klopě vyšitou zktratku JRC, druzí tři FBI a do třetice třetí tři BSA. Přistoupili k pirátovi: "Zničils svět. Zdevastoval si naší práci, naší vládu. Za to budeš potrestán, simulace byla zastavena a ty zemřeš," dozvěděl se zajímavé informace pirát od devítí vládců prostoru. On zničil prostor, zničil svět, zničil nadvládu a ztratil nadhled. Zavedl anarchii.

Braňme se svobodě! Braňme se nezávislosti, volné, čisté a své mysli! Nahlaště nám hackery nebo nastane chaos. Právě vy můžete zastavit strašný scénář celosvětového ohrožení. Braňme se individualitě - veškerá svá podezření hlašte na www.zatepla.cz.

Světový mír bude ochráněn, vy budete žít svůj život. Nebudete trpět, budete jen poslouchat. Poslouchat a hlásit. Všechno hlaste na nejbližší první serverové pomoci www.zatepla.cz. Správné tipy nemine odměna.
Mucker    anonymized
redaktor magazínu Mucholapka
další info o autorovi

U tohoto článku je 8 příspěvků.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Letící iluze
letí čápy letí včely
letí vosy letí kosy
letí husy letí mraky
jů já chci letět taky
(Costra)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.