Chcete vidět větší kozy?
06:56:23
4. květáku 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254297)
 »  Návod na použití WC (154926)
 »  Jsou kočky cikáni? (151784)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133823)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111927)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










5. 8. 2001 - Costra  příspěvků: 20  čtenost: 28761
Jak odpovědět na otázku „jak se máš?“
Ani nemusí být léto jako je teď, aby vás někteří lidé zaskočili prostoduchou otázkou „jak se máš?“
A ani nemusí být zima, abyste odpověděli, že dobře nebo ujde to, fajn, skvěle, ale i třeba že to stojí za prd.
A zároveň ani nemusí být podzim, abyste měli pocit, že si za svou odpovědí plně stojíte a že to je přesně to, co vyjadřuje.
A taky nemusí být zrovna jaro, aby si to samé o vaší odpovědi myslel tázající.

Prostě a jednoduše – jak na to a kde je chyba. Počáteční chyba je hned na straně tázajícího, jenž svou suchou a ohranou otázkou vlastně ani nechce znát odpovědět, nejraději by hned přešel k věci nebo zavěsil, ale prostě se optat a vyslechout odpověď je každého slušnost, jež kupodivu přežila až do dnešní věčně uspěchané společnosti, mnohdy ovšem v dost krácené „mobilní“ verzi. Až se vám na displeji mobilu objeví „yk s ms?“ nezděste se, dokonce ani nemusíte odpovídat. Máte-li ovšem strach, že odesilatel je touto slušností příliš neodbytný, klidně odpovězte „dk dbr“. Ale pryč od prznící vymoženosti jménem sms, o tom tento článek není (je-li vůbec o něčem), jen jsem vás chtěl varovat, abyste se v sms o následující postupy nepokoušeli, je to nemožné.

Otázka „jak se máš?“ může být na vás vznešena prakticky třemi hlavními způsoby: textově (dopis, e-mail), telefonicky a při osobním setkání. Ani v jednom případě však není důvod k panice (ostatně málokdo z nás jí také podléhá, ale čistě informativně). Tímto vším si chci pouze dostat k tomu, že odpověď typu „díky dobře“ je sice společensky správná a tázající se pravděpodobně bude cítít (alespoň v tomto smyslu) uspokojen, ale vy byste ovšem tuto odrbanou frázi měli používat jen ve vyjímečných případech, lépe nepoužívat vůbec.

Na obranu musím přiznat, že nálokdo je schopen, ačkoli si to předem zakáže, odpovědět cokoli jiného než ono „dobře“, proto je třeba důkladné obecné přípravy, stejné jako třeba na pohovor. Prvně je třeba si řádně rozmyslet, zda se budeme profilovat ve šťastného či nešťastného člověka, ovšem nikdy není na škodu být připraven na obě verze.

Jakožto šťastný člověk můžete dotyčenému odpovědět například, jak já jsem nedávno odpověděl Krysařovi (ano, i ten Krysař má své slabší chvilky a občas se táže na úplně zhovadilosti). Odpověděl jsem mu:
„Mám se fajn, skvěle, vynikajíce, úžasný život,…” Pokusil jsem se ho hned ze začátku svou delší a optimistickou odpovědí zdeptat a ještě jsem dodal: „tos nečekal co?“, ale jak vidno moc se mi to nepodařilo, neboť on v klidu reagoval slovy: „u tebe mě už nemůže nic překvapit.“ Nepředpokládám však, že vaši přátelé budou jako Krysař (potěšpánďábel), takže v 95% tuto odpověd můžete bezelstně použít.

A pro těch zbylých 5% budete muset být kreativní už sami, neexistuje totiž na ty parchanty žádné obecné pravidlo, proto si s nimi pohrajte kreativně. Zkuste se např. inspirovat tímto příkladem: „Dnes mám vskutku brilantní den a další již na mě netrpělivě čekají. Ostatně já taky, je skvělé takto cítit svůj život. Cítím se jako ten nejšťastnější člověk na téhle planetě. Nepochopím lidi, kteří se cítí hůře. je to tu bájo…”. Asi vám dotyčný nebude příliš rozumět, ba najspíš vás bude mít za debila, ale s tím už si hlavu nelamte. Takových je víc.

Nešťastné verze lidem lezou z úst samy, byť často opravdu nešťastně. Zkuste začít třeba tímto: „Je to se mnou zlý. Víš, já už asi tady dlouho nebudu.“ A podle situace a reakce dotyčného si můžete přisadit ješět nějakou (šílenou) nemoc, třeba chorobu jménem Pavacetamola. Nebo můžete jtvrdit, že jdete do vězení za znásilnění (mrtvé) (osmileté) (srnky).

Tyto a podobné odpovědi jsou nejvhodnější ve chvíli, kdy si přijete právě navázaný rozhovor zase rychle ukončit, třeba proto, že tázajícímu dlužíte nějaké peníze, spíte s jeho ženu, anebo prostě proto, že je to kretén.

Chcete-li si opravdu tento článek vzít k duši a odpovídat něčím lepším než je psovsky nacvičené „dobře“, zapomeňte na všechny rady I nerady z tohoto článku a buďte svoji, dokažte, že nejste cvičená opice s vrtulkou u prdele pohlcená v časoprostoru slepých zvyků a návyků. Budu jen rád.

P.S.: Máte-li také nějaké osvědčené odpovědi či jen nápady neváhejte a šup sem s nimi do komentářů pod článkem.

P.S.2: Mimochodem, Krysař mi zřejmě do smrti nezapomene, že jsem ho označil svým přítelem, naštěstí, už ho nebude mít dlouho co mrzet.

Chcete-li si opravdu tento článek vzít k duši a odpovídat nečím lepším než je psovsky nacvičené „dobře“, zapomeňte na všechny rady i nerady z toho článku a buďte svoji, dokažte, že nejste cvičená opice s vrtulkou u prdele pohlcená v časoprostoru slepých zvyků a návyků. Budu jen rád.
Costra    anonymized
Šéfretraktor Prdele
další info o autorovi

U tohoto článku je 20 příspěvků.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Vysvětlení
Jednou jsem tak operoval
se zápalnou směsí,
tělesné mé ostatky teď
kolemjdoucí děsí
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.