Chcete vidět větší kozy?
06:41:54
6. květáku 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254305)
 »  Návod na použití WC (154934)
 »  Jsou kočky cikáni? (151793)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133832)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111938)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










24. 12. 2001 - Bob  příspěvků: 1  čtenost: 4816
Jak se rodí technik
Mé motoristické začátky sahají až tam, kam bohužel už nesahá moje paměť. Můj první údajný dopravní prostředek byl nádherný kolečky opatřený kbelík na uhlí. Co však mohu potvrdit je období, kdy jsem jako nemluvně rajtoval šlapací tříkolku. Pravdou je, že mnohdy nebylo zcela zřejmé, kdo na kom jede, a tyto situace se opakují dodnes. Nicméně už v té době jsem projevoval, oproti ostatním dětem, nebývalý sklon ke všemu co má kola, ať už kovová, gumová nebo ozubená. Nejoblíbenější hračkou byl hodinový strojek, fascinující souhra do sebe zapadajících hejblátek, mosaznejch koleček a pružinek.

Dnes již mohu posoudit vývojové stádium tehdejších dovedností, kdy nejoblíbenější nástroj byl kámen a později kovová trubka. Postupně jsem odhaloval kouzlo nástrojů jako jsou kombinované kleště nebo šroubovák. Nově nabývané zkušenosti byly těžce vykupovány především sedací částí lidského těla, neb rodina měla svérázný názor na geniální schopnosti jež jsem v dostatečné míře prezentoval. Poměrně dlouhé údobí, nazvěme si ho dobou kamennou, se vyznačovalo tím, že mnou prozkoumané stroječky se již nedaly použít. Pozorný čtenář jistě tuší, že to byla ta nejkrásnější, ale i nejtěžší doba, kdy malý človíček bojuje s touhou po nepoznaném proti nevděku a nepochopení všech dospěláků. Je zřejmé, že jsem svůj boj tehdy vyhrál. Jakoby mi každý výprask dodával sílu pustit se do objevování dalších zákoutí lidského umu.

Další vývoj byl poměrně strmý vzhůru k technické kariéře. Doba železná, předměty mnou schvácené mohly být po renovaci u kvalifikovaného opraváře znovu používány. Ani tehdy se urputná snaha vyšplhat výš po žebříčku společenského uznání nesetkala s pochopením blízkých. Výprasky však už nebyly tak intenzivní, což se dá vysvětlit dvěma způsoby, a to přizpůsobení mladého organismu životnímu prostředí tzv. aklimatizace nebo vzhledem k faktickému průběhu tzv. mozolnatění zadku (MZ), podobnost s obdobným působením motocyklu této značky je čistě náhodná. :-) Druhé vysvětlení spočívá ve značnému opotřebení končetin exekutorů i přes použití všemožného náčiní, převážně takového, které bylo právě po ruce. Výčet si udělejte sami pouhým rozhlédnutím se po svém okolí. Tímto příkladem bych rád podpořil svůj antimilitantní názor, neb jen doba ukázala, že ten kdo násilí vyvíjí je jím poškozen a můj odolný MZ mi nyní náramně slouží v sedavém zaměstnání.

Doba bronzová. Ano, začínal jsem mít v dohledu metu, kdy přístroje po pečlivém prozkoumání a navrácené na původní místo, byly opět použitelné. Ještě to mělo své mouchy, funkčnost nebyla stoprocentní. Vysavač změnil směr proudění vzduchu, hodiny sice nešly, ale už krásně po zatahání za provázek odbíjely, baterka místo svícení začala blikat v závislosti na přemetech, které s ní uživatel provozoval. Nemusím snad ani připomínat, že ani s takto široce rozvinutými schopnostmi jsem vděk a uznání nesklízel.

Proto raději přejděme k dalšímu období a to období stříbrnému. Vyznačuje se navrácením předmětu do původního stavu a to i po zcela kompletní rozborce. Kupodivu mé okolí tak vysokou metu přecházelo téměř apaticky.

Nadchází doba zlatá a s ní schopnost zprovoznit již odepsané stroje a nejen to, ze dvou nefunkčních přístrojů vytvořit za pomoci nezměného génia třetí, jehož využití je zcela jiného rázu a mnohdy využití takového vynálezu odhalí až budoucnost.

Je to nejvyšší stupeň vývoje technika? Nebo budou následovat další a jaké? Bude mít další vývoj vzestupnou či sestupnou tendenci? Na tyto otázky si odpovězte sami, přiznám se, že nevím a jsem příliš unavený přemýšlet. Navíc nemám čas, chystám se s klackem a pazourkem generálkovat motor u mé milované Škody 120. Tak veselé Vánoce.
Bob    anonymized
redaktor
další info o autorovi

U tohoto článku je 1 příspěvek.
» ZOBRAZIT PŘÍSPĚVKY «

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Krteček
Malinký krteček,
z hlíny měl domeček.
šláp mu na něj chlapeček,
z domečku je hrobeček
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Píčikunda - 5. 5. 2024 - 21:28
Chcanky

[Větší kozy...]
Vyliž - 5. 5. 2024 - 19:13
Vyliž si prdel

[Větší kozy...]
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.