Chcete vidět větší kozy?
18:15:00
19. dupna 2024
přihlásit | zaregistrovat
čerstvé rubriky
 »  Šílené zprávy
 »  Povídky
 »  Pohádky
 »  Písničky
 »  Fakta
 »  Ankety
 »  Horoskopy
 »  Poezie

 »  Textařovy sny
      a noční můry

Diskuzní fóry
 »  Přehled fórů
 »  Starší u fórů
 »  Starší u článků
 »  Registrace
press prdel
 »  Sexuální aféra
 »  Saddám uprchl!
 »  Překvapení z Kinder vejce!
 »  Potrat mozku
 »  pResident evil
 »  Láska sex a zvrhlosti III (254036)
 »  Návod na použití WC (154852)
 »  Jsou kočky cikáni? (151707)
 »  1. Vietnamský internetový obchod (133747)
 »  Řezali na holou malého blbečka (111848)
 »  Proč jít do Prdele?
 »  První článek
 »  První cenzura
 »  Realizační tým
vyhledávání










13. 9. 2001 - Krysař  čtenost: 9332
Čekání na Supermana / Jak to, že není fotbal?!
Vím, na co myslíte a jak se cítíte.
Máte plný zuby zvláštních zpravodajstvích o teroristickém útoku v USA. Vzteky vypínáte, televizi a rádia. A teď jste tady a čekáte, že si přečtete články, u kterých se možná zasmějete, články, který v žádným případě neobsahují další informace o útoku.
 

Přidej nový příspěvek
jméno:    heslo *:
(* heslo slouží k autorizaci příspěvku pro registrované čtenáře - více info)
e-mail:
věc:

Tip: Chceš-li nový řádek bez mezery, stiskni Shift + Enter - za to může M$! :-)

Následuje složitý logický úkol pro kontrolu, že nejste robot nebo dement.
Do následujícího políčka napiště slovo prdel
Jindra57© | 24. 12. 2007 - 12:56
:-)
Máš pravdu...
PsychoP | 28. 6. 2005 - 21:17
proc
hmm... otazka je proc se tim vubec nekdo zaobira... ceska republika(schvalne ne cesko nebot proti tomuto prazskemu paskvilu mam vylozene odpor) ma statni dluh pres 1 000 000 000 000Kc(rozdil mezi zahranicnim kapitalem u nas a nasim kapitalem v zahranici) a nikoho to nesere... ale z toho ze v nejake zemi za oceanem nekdo sejmul 2 baraky sou (s dovolenim) vsichni v prdeli... nesympatizuji s teroristy a nesympatizuji s americany... jo a co se tyce te zpravodajske sluzby... pamatuje si jeste nekdo tu aferu s tim nasim vyhledavacem letadel(nevim uz jak se to menovalo) co amici pod zaminkou ohrozeni sve zeme(odhalovalo to i stealthy) odebrali nasi zemi a za tezke prachy prodavali dal? co to melo byt? a co jejich politika nevmesovani se do cizich konfliktu? pro jine zeme to neplati? dival sem se na porad a tam byly objasneny nektere zajimavosti valky v iraku... afghanistanu... apod. a tyto myslenky se zaobiraly tim, ze tyto utoky byly naplanovane jeste pred zvolenim bushe a pred dvojcaty, ze americka vlada ovladala americka media a americke tanky ostrelovaly nezavisle novinare... tohle stoji za zamysleni... proc?
Blackfloyd© | 15. 10. 2001 - 9:34
Já jenom čekám až konečně začnou prodávat kontaktní čočky s displejem. Přece kvůli tomu abych brouzdal po síti nebudu ráno otevírat oči... :-)))
BLUEBELL© | 14. 10. 2001 - 21:18
No, jo, ale kdyz ja se ted dostavam na chat cim dal tim mene casto.... :o( Takze si ty dve hodinky tydne chatovani nemuzu odpustit... :o)
Blackfloyd© | 13. 10. 2001 - 18:39
Bluebell: no jo, to si musíš na webu občas odpustit prdel.cz a  pár hodin chatování a pro změnu se chvíli brouzdat po (čím dál tím meně nudných :-( zpravodajských serverech :-)
BLUEBELL© | 7. 10. 2001 - 21:28

Teda UFD a myslet.. :o) Ne vazne, UFD nekdy mysli a taky toho dost vymysli, ale nektery ty hrubky... teda nejsou zas tak casto, ale kdyz uz se objevi, tak to stoji za to :o) Nerikam ale, ze ja hruby nedelam, UFD se asi nekdy taky zasmeje. Ale davam si na to pozor a kdyz uz  se mi nejaka ta vylozene blba hrubka povede, tak se za to docela i stydim :o/

Jinak si myslim, ze docela dost ctu, ale spise knizky nez noviny, takze nemam takovej ten prehled kde se co deje, a to je docela blby....

UFD | 4. 10. 2001 - 21:42
to Blackfloyd
Ano, uznavam, ze z knih se naucis plno veci, aniz bys o tom vedel. Casto se mi stava, ze se me nekdo zepta "Jak se pise tohle ...?" A ja si to napisu na papir nejdriv s mekym "i" a pak s tvrdym "y" a kdyz se na to podivam, reknu "Hele, koukej, jak to s tim mekym "i" vypada blbe. Tam bude tvrdy." :) Jo, to je jasny. Nebo nektere slovni obraty rozhodne nemam ze sve hlavy :) Jenze ... ja jsem napr. cetla o historii Vikingu, o jejich bozich atd. Fakt me to zajimalo! Dokonce jsem se snazila si ty jmena zapamatovat ... ale krome Odina ze me nic nevymlatis :)
Ja rada myslim (a ted se B.B. muze pocurat smichy, ze? :)) ... myslim, ze v mysleni je budoucnost ... ale to taky nemam z vlastni hlavy :)
Tak uz zbyva jen ta genetika a zapaleni pro vec ...
Jak jsme na tom s genama, co se pamatovaka tyce, to netusim. Ale vzhledem k tomu, jak je muj tatik sectelej, predpokladam, ze to nebude zadna bida :)
Tak a ted uz jen to zapaleni ... myslim, ze jsi se trefil do cerneho ... ja porad nemam cas (bud je tu kapela, basovka, nebo divadlo pak taky skola a hlavni zrout casu - internet ...) , ale kdyz se nad tim obcas zamyslim (!!!), zjistim, ze porekadlo "Kdyz se chce, vsechno jde.", je svata pravda ...
Treba to nekdy pujde i u me :)
BLUEBELL© | 3. 10. 2001 - 21:11

UFD: No ja nevim, kdo je tady malej a blbej, ale ja to nejsem :op

Blackflo yd: V mnohem s tebou suohlasim, napr. v tom, co jsi psal o knihach a vyjmenovanych slovech.

Blackfloyd© | 3. 10. 2001 - 20:46
2 UFD:

Z těch knih si děj ani jména nemusíš pamatovat. Jde o to, že v dobré knize poznáš spoustu výrazových prostředků, třebaže si to ani neuvědomuješ. Zjistíš jak se dají kombinovat, jaké přívlastky můžeš kde použít atd. atd. Já jsem ze sebe nikdy pořádně neuměl vysypat např. vyjmenovaná slova (= moje první pětka :-(, ale chybu jsem v nich nikdy neudělal- nevědomky jsem se naučil kde co psát čtením knih, napsat něco jako "obylý" by mi dělalo velký problémy.

Pa mět je hlavně záležitostí motivace (pokud je pro tebe něco důležité budeš si to pamatovat), taky tréninku (nebýt líný myslet) a jistou roli hrají také genetické dispozice (s tím těžko někdo něco zmůže :-) Říká se, že člověk využívá sotva 10% kapacity mozku, a jsou známy některé postupy jak využití zvýšit, takže nic není ztraceno :-) (popravdě- řídit se těmi postupy bývá pěkná otrava: plánovat si denní činnosti atd., vydržel jsem to asi den :-)

Jsem přesvědčen, že s dostatečnou motivací, může člověk dokázat všechno. Na velikosti té motivace záleží co je ochoten svému cíli obětovat. Třeba takové náboženství, dokáže v dostatečně šíleném člověku, vyvolat takovou motivaci, že mu obětuje sebe a dalších 7000 lidských životů... Prostě: když se pro svou věc opravdu zapálíš, je daleko pravděpodobnější, že se ti povede. Nic se ovšem nemá přehánět... zápal a šílenství jsou si dost blízko :-)

Blackfloyd© | 2. 10. 2001 - 23:23

Bluebell:vidíš to, ani s tebou nesouhlasím v tom, že jsem chytrý. Budu uvažovat o léčbě :-)

Bluebell , UFD: jen se nepodceňujte... jednoduchý recept: číst, číst, číst a psát, psát, psát... jenom to chce si najít čas.
se mnou to jde poslední dobou z kopce a čím dál tím víc se ve volnym čase věnuju sportu . Ještě aby mě začalo bavit i lyžování a knihovna zůstane zavřená i přes zimu...

BLUEBELL© | 30. 9. 2001 - 21:05

Sice nevim, zac mi to vlastne Vedran chvali, ale diky :o)

Blackfloyd: No, tak jsem te chtela pochvalit, ale kdyz nechces... :o) Ja jen proste neumim poradne vyjadrit svuj nazor - ze by mala slovni zasoba??

mucker© | 29. 9. 2001 - 13:41
vzpamatuj se
costra: vzpamatuj se ;)
Blackfloyd© | 25. 9. 2001 - 23:25
...
Ale Bluebell, nevzdávej to prosím. To mi přece nemůže š udělat! Myslím, že máme na věc podobný názor, jen se rozcházíme v detailech. Když se podíváš na všechny mé komentáře v jakékoliv diskusi, pochybuji, že najdeš takový, který by vyjadřoval s někým souhlas nebo někoho chválil. A to je spíš nějaký psychologicko-patolo gický symptom než známka chytrosti... :-)
Vedran© | 24. 9. 2001 - 23:01
Neni to tak jak to mislite
Zdravi m kazdeho kdo navstivil tuto stranku aby se pobavil na ucet Ameriky. Chci napsat to, ze jsem v Ceske republice zil 8 krasnych let, a bezpochybne se tam vratim, protoze klidnejsi zemi jsem jeste nevidel, tak Vas prosim, nedelejte si srandu z toho nestesti co se stalo. Ziju ted skoro pul roku v Detroitu a vim na vlastni oci a usi co se tady deje a jake to ma nasledky pro vsechny kdo ztratili sve blizke, svoje nejblizsi, vy se tomu muzete jenom smat, ale nevite co je to "tragicky zemrelo desitky tisice lidi" ! Kazdy od nich mel/a svoju rodinu, pratele, to uz jsou stovky tisic lidi, kteri proklinaji ten den kdu se to stalo, ja sam jsem utekl z krvelacne Bosny, tam sem taky zazil o cem se muzete dovedet jenom v thriller filmech, nebudu Vam rikat vsechno co jsem videl na vlastni oci, radeji to nechtejte ani vedet. Jake by to bylo vam kdyby se vam nekdo smal z toho ze jste ztratili svoje nejblizsi, myslim jenom ze to neni moc fer, lidi. A jestli je toto stranka kde se lidi maji zasmat, tak ji chvalim, protoze jsem se taky parkrat zasmal, ale ne na toto tema, tema kde jde o ztracene lidstvo, NEPISTE O TOM CO NEVITE. Na zaver bych chtel podekovat BLUEBELLovi, ze na to mezi prvnima rekl par hezkych slov a vsem kteri si tohle precetli a se mnou souhlasi. Dekuji
BLUEBELL© | 19. 9. 2001 - 21:01
O.K. ja se vzdavam. Asi nemam na to rozumovat nad vaznejma vecma. Blacfloyd je sqele informovanej, vsechno dobre zformuluje, tak jak to mysli... asi je chytrej... :o))
Blackfloyd© | 17. 9. 2001 - 23:21

Bluebell: Ty děti možná zatím neví o co jde, ale fakt, že ti teroristé pro ně od mládí představují hrdiny (a rodiče je v tom podporují) nemůže mít dobrý vliv na jejich budoucí život (ani na životy ostatních).
Talibán prohlásil, že všem zemím které podpoří Spojené státy vyhlašuje svatou válku. U nás by provést teroristický útok bylo relativně snadné (tedy pokud naše zpravodajká služba není lepší než americké) a také není takový problém nalézt místo kde by to odnesly tisíce lidí. Takže: není to pravděpodobné ale je to možné. To už je důvod být trochu opatrnější...

Costra© | 17. 9. 2001 - 0:55

Bluebell< /STRONG>, to je fakt, s čím by si teroristé pomohli, kdyby to v Praze napálili do Motokovu (nebo jak se naše nejvyšší budova jmenuje :o)).

Blackfloyd, pozůstalým? To jsou hodně divné hodnoty. Ale ano, sdílíme-li divné hodnoty, jsou pro nás normální. Myslím, že jsem celkem duševně „stabilní“ i jako ateista, a pokud bych jím nebyl, věřil v nějakou sílu - Boha (věc neprokázanou, naopak fyzicky vyloučenou), obelhával bych sám sebe.

Samozř ejmě, že mám svou vlastní sílu, ale ne v nějaké nadpřirozeno, věřím jen tomu, čeho si myslím, že jsem schopen v svém životě dosáhnout, ale nechodím do kostela kvůli sobě a natož kvůli ostatním! Typicky křesťanská vlastnost - soused chodí do kostela, tak já musím taky.

Netěší m se do nebe, nebojím se pekla a nezřeším s myšlenkou, že si koupím odpustek a bude mi vše odpuštěno.

BLUEBELL© | 16. 9. 2001 - 21:12

Ptate se co vyroste z deti, ktere ted oslavuji to, co se stalo v Americe. Hm, myslim, ze ty deti ani nevi o co jde. Jim nedochazi co se stalo, kolik umrelo lidi, ani kolik lidi boli ztrata svych blizkych. Mnozi z nich nerozumi smrti. Spis se raduji z toho, ze jim dospeli davaji jidlo a bonbony...

A muj nazor na celou vec: Je to opravdu strasny co se stalo, ale nechapu, proc si nekdo mysli, ze se neco podobneho muze stat i nam. Jsme malicka zeme (v srdci Evropy :o)) a v podstate nikomu na nas nezalezi a nikdo o nas nestoji. A pak, my nemame zadnou vyskovou budovu, se kterou by nejake letadlo mohlo hrat "berany berany duc" :o)

tulačka | 16. 9. 2001 - 17:05
to Blackfoyd

jen si klidně filosofuj, filosofujeĹĄ pěkně ;-)

Vlastně s větĹĄinou toho,cos napsal souhlasĂ­m....

Blackfloyd© | 16. 9. 2001 - 15:20
...
"Vážně si lidi myslí, že to těm mrtvým pomůže...?" Nemá to pomoct mrtvým, ale pozůstalým... o to jde.
» 1 - 20 z 31 příspěvků  |  zbylých 11
Anketa
Na dovolenou pojedete...
do tuzemska.
hlasuj 6 % (774 halasů)
do zahraničí.
hlasuj 5 % (626 halasů)
do prdele.
hlasuj 82 % (10114 halasů)
co je vám dotoho.
hlasuj 7 % (807 halasů)
Koutek poezie
Loupežnická
Z oken banky na náměstí,
nahlas štěká samopal,
úředník se bránil pěstí,
bandita ho rozkloval
(Neznámý vojín)
Poslední fóry
Fakt hovno - 22. 5. 2023 - 12:50
To je hovno

[Větší kozy...]
Hovno - 19. 2. 2023 - 17:25
hovno

[Nový virus SRARS útočí]
prdel - 9. 7. 2022 - 22:10
prdel

[Můj pohřeb]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:57
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:55
aaa

[Větší kozy...]
aaa - 28. 5. 2022 - 11:53
aaa

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:40
asdasd

[Větší kozy...]
KOZY - 28. 5. 2022 - 11:31
asdasd

[Větší kozy...]

  » Starší fóry zde

© kopyrajt 2000 - 2024 tým Prdel.cz
Všechny zde zveřejněné exkrementy jsou, není-li uvedeno jinak, původní a dále zůstávají autorovým duševním vlastnictvím.
Zákaz publikování kteréhokoliv materiálu bez našeho souhlasu. Platí bez výjimky až do posrání.